Dette er en SmartCMS kopi af den originale Mogens Kasler-Journal, som blev lukket 16. marts 2011

storef15                                                                                                                                                                                                                                                                                  kasler-journal.dk
Page Down

 


økonomiske
forventninger

                    
Olierig -
Oliekrig

 

 

 

 

 

 

 

De islamiske feudale pashaers, kongers og kejseres undertrykkelse af deres befolkninger, araberne i Mellemøsten, er kendsgerninger, købt og betalt af engelske og amerikanske olieselskaber fra den tid - et århundrede - de store råoliekilder blev fundet, netop i Mellemøsten.

Herskerne levede i stor luksus. Pøbel og godtfolk forblev analfabeter og proletariat.

I 1972, oktoberkrigen. Israel angrebet af sine naboer. Oliesheikerne lukkede for oliehanerne. Resultat: 8-dobling af råolieprisen.

 

Hovedsigtet i dag for de islamiske revolutionsgrupper er ikke et spørgsmål om udbredelsen af islam, som verden eneste religion. Det påskud anvendes kun som elementær propaganda - jihad - for en blodig, social revolte.

 

Under Den Kolde Krig fra 1947, kun 2 år efter afslutningen af 2. verdenskrig, skete der en markant forskel på den amerikanske indenrigspolitik og Penta-gons udenrigspolitik.

Det er et faktum, at det militærindustrielle kompleks, dvs. Pentagon, CIA, våbenindustri og følgeindustrier, beskyttede amerikanske firmaer med magt, fjernede nationale regeringer, indsatte og kontrollerede en lydregering.

Den proces har USA gennemført i 30 lande. Ingen nævnt, ingen glemt. I kapløb med den anden stor-imperialist: Den daværende Sovjetunion.

 

Der er m.a.o. tale om en international islamisk frihedskamp og social klassekamp. Tænk på det, når der tales om terroristen Osama bin Laden.

Tænk dernæst på præsidenterne Bush´ernes alt for nære private interesser i olieindustrien, som medlemmer af et amerikansk oliekartel. Det er dermed indlysende, at USA´s interesser i Mellemøsten tjener private hensyn,  effektivt, uden gran af hykleri, bekvemt kamoufleret som USA´s udenrigspolitik.

 

 

MILITÆRFASCISMEN 

den onde djævel -  bag alle krige

PÅ FREMMARCH I USA

 

15. november 2001. Telegram fra Washington.

USAs præsident har udstedt dekret om amerikanske militærdomstole, som hemmeligt skal anklage og idømme fængsel, respektiv dødsstraf for deltagelse i international terror.

I den 5 sider lange ordre påstår præsident Georges W. Bush, at nye terror-angreb kan bringe den amerikanske regering i fare:

- "Derfor er det ikke praktisk muligt at forlange, at en terrordomstol skal følge de samme juridiske regler og de samme principper for bevisførelse, som gæl-der ved en kriminaldomstol". -

 

Dén begrundelse er hentet fra Hitlertidens Tyskland 1933-1945.

 

Gad vide om det opklares, hvem i USA under den stedsevarende krig mod Irak, der gav ordre til mishandlinger af lænkede, irakiske krigsfanger i et berygtet, tidligere hårdt belastet torturfængsel i Bagdad?

Jo, den sag blev opklaret. Kontraordren førte til fængselsstraf for syndebukke, et fåtal amerikanske soldater.

Men trods belastningen for ansvaret fortsatte regeringen, i praksis uden at ændre et komma i teksten, jvf. foranstående telegram.

 

 

 

 

16. Vidunderlige forventninger

 

 

 

 

 

 

 kasler-journal.dk

Page Up


Copied from the original Mogens Kasler-Journal by SmartCMS ® 2011