Dette er en SmartCMS kopi af den originale Mogens Kasler-Journal, som blev lukket 16. marts 2011

storef16                                                                                                                                                                                                                                                                                 kasler-journal.dk
Page Down

vidunderlige

forventninger
  

 

den moralske frihed

 

Vi lever i frihed
 under ansvar

-  eller gør vi?
 

 

 

I det sidste halve århundrede indtraf mange krænkelser af den personlige frihed. Årsagen var de store omvæltninger under og efter 1. og 2. verdenskrig. Det skete i Europa og i imperiemagternes kolonier i Østen, Mellemøsten og Afrika. Efter Berlinmurens fald kollapsede Sovjetunionen og de med Sovjet associerede lande.

 

En af de mange konsekvenser er, at taberne, de politiske og etniske flygt-ninge, hånes og forfølges, sekunderet af vinderens viften med sejrens palmer.

Så kom terrorangrebet mod New York og Washington, og de dermed følgende krige mod Afghanistan og Irak.

"Nu gælder det kampen mod den internationale terror", hedder det.

 

Under sejrens blafrende palmer ses flokke af farisæere. Farisæerne kendes som vampyrer, der lugter menneskeblod.

Farisær-vampyren forfølger mindretal, ophidser til heksejagt, som ramte tusinder af kvinder og mænd i flere århundreder, som ramte tusinder lynchede afroamerikanere i USA, som rammer de vantro i alle religioner.

Som fik de glade maj-dage ved befrielsen i 1945 til at blegne under exces-ser fra gadens hærgende parlament. Kollaborationen med tyskerne blev hur-tigt en nullitet. Det blev fortrængt, at Hitlers taler blev transmitteret af Stats-radiofonien ud til det samarbejdende danske folkestyre under tysk beskyttelse af det dansk-tyske samarbejde.

Og det er - som bekendt - hverken løgn, latin eller ironi.

Hvad vidste farisæerne, da de slagtede profeten Jesus? Korsfæstelser var romersk rutine. "Jamen vi korsfæster ikke mere", siger man.

 

Retfærdighedens grænsepæle er ikke flytbare. Kun ved vold, fysisk, psykisk, og ved korruption, kan de ophæves.

Sæt navn på farisæeren, som uden at kende datidens vilkår finder det opportunt, at jagte fortidens krigsforbrydere. Kun dem i Europa, ikke dem i Korea, ikke dem i Vietnam, ikke dem i Afghanistan, ikke dem i Irak, ikke dem i de russisk-islamiske provinser, ikke dem i Irak, da Saddam Husein var USAs allierede - mod Iran.

Og ikke alle dem, der forøvede terror i Danmark under den tyske besæt-telse. Den ene part gik fri og blev tiljublet, den anden part betalte gildet. Det blev fortrængt, at ingen mand af ære sparker til en falden fjende.

Ohje, der kom i stedet nye hævnboller på suppen.

Så gik der et halvt århundrede, alt under farisæernes viftende sejrspalmer, som fristede farisæerne til at kaste nye handsker mod indbildte fjender, for-tidens stikkere og landsforrædere. Ved farisæerne, hvad de taler om? Føler de en særlig fryd ved at se en ny militærfascisme på march?

Nej, de vedkender sig ikke deres fortrængte skyld og frygt. Den uro de føler, har en anden årsag. Tror de:

"Mine forældre, min kone, min mand, mine børn, svigtede mig". Derfor føler farisæeren det bekvemt og mere effektivt, at se blod, kræve hævn, altid at være forrest blandt de politisk pinligt korrekte.

 

De skeptisk-neutrale forstår de menneskelige og politiske realiteter, der gør aktivister til militære modstandere, in casu terror.

Dernæst vil de skeptisk-neutrale ikke upåtalt lade farisæerne overfalde den faldne fjende, krigsforbryder, stasiagent, in casu de i Danmark 1940-45 davæ-rende påståede stikkere og landsforrædere, med mindre farisæeren inkluderer sit eget ansvar for de politisk korrekte politikere, som var indvalgt i den davæ-rende danske rigsdag.

De professionelle farisæere, datidens politikere, fornægtede ethvert ansvar, blev tvært imod genvalgt igen og igen - valgt af just de altid politisk pinligt korrekte, medløbende farisæere.

 

Farisæeren er livets løgner, lystløgneren con amore, som sandsynligvis selv er, eller var, spion, terrorist, krigsforbryder, stasiagent, pædofil, stikker, lands-forræder, homoseksuel, edb-hacker, rødhåret, skeløjet, spreder af hiv og aids, vaneforbryder, kort sagt komplet unormal.

Han / hun fatter ikke de privilegeredes luksus: Nemlig de skeptisk-neutrales frihed under ansvar, når de opmuntrer de uberettiget angrebne til et nyt og måske sidste forsvar.

Præsident Georges W. Bush efter 11. september 2001: - "Dem, som ikke vil støtte os i kampen mod terror, er imod os".

Farisæerne forstår det enkle sprog, de kender ingen nuancer: - "Korsfæst dem, eller på bålet med dem alle sammen, så ved vi, hvor vi har dem".

Fortsætter farisæerne den vej vil følge et opgør mod de skeptisk-neutrales frihed under ansvar. De elementære borgerrettigheder vil forstene til en for-tidslevning.

Det vil ske under parolen: - "Den begrænsede fysiske frihed, den begræn-sede ytrings- og pressefrihed, det begrænsede demokrati".


 

17. Triste forventninger   

 

 

 

 

 kasler-journal.dk

Page Up


Copied from the original Mogens Kasler-Journal by SmartCMS ® 2011